A7PILOT έγραψε:Αγγελε, σημείωσε σε περικαλώ ότι ΔΕΝ τακάρισε μόνο ο pilot....
Πολύ όμορφες ....!!!!!
Μας ξαναγύρισες στο "Αγγελοπούλειο τοπίο"...!!!!!!!!!!!!!
Φυσικά και δεν ήσουν ο μόνος! Πιλότε μου, μας έδειξες οτι εκτός από τους εθέρες, είσαι πιλότος παντός εδάφους, όχι μόνο για την οδηγική σου συμπεριφορά(άψογος) αλλά γενικά για όλοι την εικόνα σου.
Στα δύσκολα αποκτάμε εμπειρία! Από αυτήν την εκδρομή έμαθα πολλά, όπως από κάθε εξόρμηση.
Το οτι έβαλες 1ος "προληπτικά" αλυσίδες φαίνεται το πόσο σοβαρά πήρες το θέμα. Φυσικά δεν ήσουν ο μόνος. Εγώ σε τράβηξα μισώ μέτρο προς τα πίσω, δεν λέει τίποτα για 'μένα αυτό, θα μπορούσαμε να κάνουμε την βλ@κί@ να δοκιμάσουμε να σε σμπρόξουμε με τα χέρια
και να έχουμε άλλα!!! Το έχω δει και αυτό στο βουνό, "έλα μωρέ μη βάλουμε κουβέρτα στο συρματόσχοινο του εργάη" και άλλα τέτοια...
Καλά καλά ας μην είχα αλλάξει τα ελαστικά μου από Matador A/T σε BF A/T και θα τα λέγαμε, εκεί να δεις τακάρισμα!!! Μέχρι και ο Νίκος θα με τραβούσε με το NV(
Νίκο χωρίς παρεξήγηση). Εδώ το UNIMOG ζορίστηκε.
Πραγματικά αν δεν είχα προλάβει να βάλω τα BF(
μεταχηρισμένα του Antonioz) δεν θα ερχόμουνα, γιατί με το χιόνι που είχε πέσει στην βόριεα Χαλκιδιιή(
πολύ λιγότερο από την πίτα) και πήγα μια βολτούλα με φίλο, παραλίγο θα μας εβγαινε ξινή.
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έφαγα γκρίνια από την οικογένεια για τις καθυστερήσεις
και γυρίσαμε πίσω με ασφάλεια όλοι μας!!!
Πιλοτάρα μου δεν ταίριασε να τα πούμε και από κοντά. Από Δευτέρα οποσδήποτε.
Χαμογελάτε ειναι μεταδοτικό.