Θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει στην Πάτρα απο συνεργεία για τα αυτοκίνητά μας.Οσοι έχουν να πρωτύνουν συνεργεία μάστορες παρακαλώ ας πουν. Ποια η γνώμη σας γι την αντιπροσωπία??Ειστε υπέρ ή κατά???Αναφέρομαι για μηχανικά θέμτα και όχι για φτιαξήματα,π.χ αμορτισερ,ψηλώματα....και τα σχετικά.
Αντρέα κατ'αρχήν αφού αφορά Συνεργεία μεταφερόμεθα εδώ!
Συνεχίζω και μετά από μια ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ που έκανα, υπάρχει το παρακάτω, που το έχει ανοίξει Αντώνης (riverman) (συμπολίτης μας). viewtopic.php?f=21&t=8208 Δεν αφορά 100% απάντηση στην ερώτησή σου, αλλά παίρνεις μια μυρωδιά! Κατά τα λοιπά για την ερώτησή σου, προσωπικά σου έχω απαντήσει με π.μ. και προς το παρών δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο... Γενικά η Πάτρα πάσχει! Για διάφορα προβλήματά μου έχω πάει και Αθήνα και Κόρινθο...
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Ένας γνωστός μου είπε πως το αυτοκίνητο του (Grand Vitara 2006 πετρέλαιο) λόγω βλάβης του φίλτρου μικροσωματιδίων, και ότι από τους αεραγωγούς τράβηξε λάδια στη μηχανή είχαν σαν αποτέλεσμα το κάψιμο του κινητήρα. Κόστος 2,500 ευρώ το φίλτρο και 10,000 ευρώ η μηχανή. Αυτή ήταν η άποψη της αντιπροσωπείας εδώ στη Καλαμάτα. Ο άνθρωπος επειδή θεώρησε, πως επειδή είχε αγοράσει το αυτοκίνητο από την Πάτρα, έπρεπε να το πάει στην εκεί αντιπροσωπεία για μια ποιο σωστή εκτίμηση και λύση στο πρόβλημα του. Πληρώνει 250 ευρώ στην οδική το πάει Πάτρα. Απάντηση της αντιπροσωπείας έχει καεί η μηχανή από το κατεστραμμένο φίλτρο μικροσωματιδίων. Κόστος 2,500 ευρώ το φίλτρο και 10,000 ευρώ η μηχανή. Μήπως υπάρχει κανένα έμπιστο συνεργείο από προσωπική σας εμπειρία στη Πάτρα, να τον στείλω τον άνθρωπο για να λυθεί το πρόβλημά του?
Πόσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο???????????????????????????????? κάποιοι έχουν σαλτάρει πολύ επικίνδυνα.................
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
Χωρίς να είμαι ειδήμων υποθέτω ότι έκανε αναγέννηση καταστρέφοντας τα λάδια, ο κάτοχος δεν έδωσε σημασία στο λαμπάκι που τον προειδοποιούσε και έγινε το κακό, κρίμα
Τι να πω δεν ξέρω. Ο οδηγός πρέπει να είναι 70 φεύγα και που να καταλάβει λαμπάκια και αναγέννηση φίλτρου. Το θέμα είναι να μην πληρώσει τα χίλια μύρια στους απατεώνες που πουλάνε το οξυγόνο που αναπνέουμε για χρυσό.
Όλα τα θέματα σχετικά με επιλογή συνεργείου στην Πάτρα συγχωνεύτηκαν
Εγώ επειδή ξέρω το γέρο μου (το αμάξι δηλ) και ξέρω τι θέλει και πότε, πάω σε ένα συνεργείο στα Ζαρουχλέικα, ο οποίος είναι και φτηνός και θα μου κάνει και τη δουλειά που θέλω. Από ανταλλακτικά κλπ αναλώσιμα ασχολούμαι μόνος μου τι θα πάρω κι από που και στο συνεργείο πάω απλά για τη "δουλεια". Εσύ τι θέλεις από το συνεργείο που αναζητάς;
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Γενικα επειδη αγορασα τωρα το αυτοκινητο μτχ ,θα ηθελα να βαλω μια σειρουλα στα σερβις με αντικατασταση βαλβολινων διαφορικων,σασμαν κτλ και να κανω απο δω και περα σαν καινουργιος ιδιοκτητης τον προγραμματισμο μου... Μεταξυ Σουλανη ,Λαζανα και αλλου μαστορα της περιοχης ,αν υπαρχουν δοκιμασμενες λυσεις θα ηταν ευπροσδεκτες...
Τελευταία επεξεργασία από Tzivitzonis και Παρ Μαρ 22, 2019 11:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:αφαίρεση παράθεσης (quote)
Όπως έχω πει και σε άλλο παντρινό μέλος μέσω email:
Στο Σουλάνη πας για να στο διαλύσει, όχι να στο φτιάξει! Απορώ πως είναι ακόμα ανοιχτός αυτός... Τεσπα, να είναι καλά...
Κατάλαβα τι θες. Το να αναλάβει τη συντήρηση του αυτ/του σου το όποιο συνεργείο προϋποθέτει ότι ξέρει το πρόγραμμα συντήρησής του! Συνεργεία όπως ο μαστρο-Μήτσος (που πάω εγώ) ή ο "τάχα" εξουσιοδοτημένος Σουζούκι ΔΕΝ γνωρίζουν το πρόγραμμα συντήρησής του. Γι'αυτό σου είπα οτι "Εγώ επειδή ξέρω το γέρο μου (το αμάξι δηλ) και ξέρω τι θέλει και πότε, πάω σε ένα συνεργείο στα Ζαρουχλέικα, ο οποίος είναι και φτηνός και θα μου κάνει και τη δουλειά που θέλω". Αν εσύ μπορείς να αναλάβεις τον προγραμματισμό συτνήρησης (δηλ να ξέρεις ότι στα 85000 π.χ. αλλάζεις μπουζί, κλπ κλπ), πας παίρνεις τα ανταλλακτικά σου και στα περνάει ο μαστρο Μήτσος! Επίσης είναι ικανός αν ακούς π.χ. ένα θόρυβο να πας να στο ακούσει, να το ψάξει κλπ. Μπορεί όμως ο θόρυβος αυτός, αν πήγαινες στην αντιπροσωπεία, με το που θα σε άκουγαν απ'έξω να έρχεσαι να ήξεραν κιόλας τι είναι (ξέρουν δηλ. το κάθε μοντέλο τι "βγάζει"). Αυτό ο "χι" μαστρο Μήτσος δεν το ξέρει. Στο μαστρο Μήτσο είναι μηχανικός ένα παιδί (Γιάννης) ο οποίος έχει Vitara, πάει off, γενικά ΞΕΡΕΙ το αμάξι. Θα πρότεινα να μας δώσει τα φώτα του κι riverman (Αντώνης) που έχει κι αυτός NGV 2.0 κι έχει πάει στο μαστρο Μήτσο, που του είχα συστήσει. Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος σε ό,τι κι αν έχω κάνει. Βρίσκεται Δεν ξέρω τι θα σου "πει" ο Μαστρομήτσος, αλλά στον Μήτσο στην Πατρών-Κλάους στο Πετρωτό μην πατήσεις ούτε απ'έξω!!!!!!