Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Τετ Απρ 01, 2015 9:29 pm

Όσο και να προσπάθησαν οι αστυνομικές αρχές αυτά τα εγκλήματα- μυστήρια δεν κατάφεραν να τα λύσουν! Οι αστυνομικές σειρές έχουν γίνει οι αγαπημένες όλων όσων αγαπούν τα μυστήρια και την εξιχνίαση εγκλημάτων.
Σκεφτείτε απλά πόσες παρόμοιες σειρές προβάλλονται στην Ελλάδα. Βέβαια σε αυτές οι έρευνες φέρουν αποτελέσματα σε 40 λεπτά μόλις, ο κακός συλλαμβάνεται και όλα καλά.
Δυστυχώς όμως, στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν εξελίσσονται το ίδιο! Αντιθέτως, πολλές υποθέσεις δεν έχουν καταφέρει όχι μόνο να εξιχνιαστούν αλλά παραμένουν άλυτα μυστήρια και προβληματίζουν έως τις μέρες μας!

Δείτε κάποιες από αυτές που θα σας ιντριγκαρουν και ανατριχιάσουν ταυτόχρονα…

Ourang Medan (όνομα πλοίου)
1.jpg
1.jpg (6.82 KiB) 2591 προβολές

Τον Ιουνιο του 1947, το πλοίο αυτό έπλεε στα στενά της Malacca (μεταξύ χερσονήσου Malay και του νησιού Σουμάτρα της Ινδονησίας) και έστελνε σήμα κινδύνου σε διάφορα πλοία της περιοχής. Το μήνυμα έλεγε:
“Όλα τα μέλη του πληρώματος όπως και ο καπετάνιος είναι νεκροί και κείτονται στο κατάστρωμα και τη γέφυρα Πιθανόν κανένας επιζών.” Υστερα μια παύση και ακούστηκε το εξής : “Πεθαίνω…”
2.jpg
2.jpg (75.82 KiB) 2591 προβολές

Ένα Αμερικάνικο πλοίο, το Silver Star, άκουσε το σήμα κινδύνου και πήγε να ερευνήσει τι συμβαίνει. Όταν μέλη του πληρώματος επιβιβάστηκαν στο πλοίο Ourang βρήκαν όλα τα μέλη του πληρώματος να κείτονται νεκρά με μια έκφραση απίστευτου τρόμου στα πρόσωπά τους. Τα χέρια των αποθανόντων έδιναν την εντύπωση ότι προσπαθούσαν να φτάσουν κάτι… Ενώ το Silver Star ρυμουλκούσε το Ourang πίσω στο λιμάνι, το κάτω κατάστρωμα ανεφλέγει με αποτέλεσμα να το αφήσουν εγκαίρως πριν ανατιναχθεί. Έως σήμερα , κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη στο πλοίο Ourang Meden, ή ακόμα και αν γνωρίζουν, δεν θέλουν να μαθευτεί…


Caroline Walter
3.jpg
3.jpg (68.73 KiB) 2591 προβολές

Μια τραγωδία συνέβει στο Φράιμπουργκ (Freiburg) της Γερμανίας το 1867 όταν η Κάρολιν Γουόλτερ απεβίωσε στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών. Η αδερφή της, συγκλονισμένη από την απώλειά της ζήτησε από κάποιον γλύπτη να φτιάξει ένα άγαλμα πραγματικών διαστάσεων για το μνήμα της χαμένης της αδερφής. Τα τελευταία 148 χρόνια, κάποιος αγνώστου ταυτότητας αφήνει το ίδιο όμορφο μπουκέτο με λουλούδια στο μνήμα της.


Τα παιδιά των Sodder
4.jpg
4.jpg (58.43 KiB) 2591 προβολές

Την παραμονή των Χριστουγέννων του 1945, μια δυνατή πυρκαγιά ξέσπασε στο σπίτι των Sodder ξυπνώντας όλη την οικογένεια. Οι γονείς, George και Jenny Sodder κατάφεραν να ξεφύγουν με τα τέσσερα απο τα εννέα παιδιά τους. Πεντε απο τα παιδιά δεν πρόλαβαν να βγουν εγκαίρως απο το σπίτι και παραδόθηκαν στο μένος της πυρκαγιάς. Στα απομεινάρια ομως δεν βρέθηκε κανένα απο τα άψυχα σώματα των πέντε παιδιών. Αυτό είναι αξιοπερίεργο εφόσον το σπίτι κάηκε πολύ γρήγορα για να καταφέρουν τα παιδιά να το εγκαταλείψουν.
5.jpg
5.jpg (35.03 KiB) 2591 προβολές

Είκοσι χρόνια αργότερα, οι Sodder έλαβαν μια φωτογραφία σε έναν φάκελο χωρίς διεύθυνση επιστροφής. Στην φωτογραφία φαινόταν να ήταν ένα από τα παιδιά που απεβίωσε στη φωτιά, ο Louis. Πράγματι, πίσω στην φωτογραφία υπήρχε το εξής χειρόγραφο σημείωμα: “Αγαπώ τον αδερφό μου Frankie. Τα μικρότερα αδέρφια μου. Α90132 ή 35.Louis”.
Οι Sodder δεν κατάφεραν να λύσουν το μυστήριο αν και ξεκίνησαν τις έρευνες. Έφυγαν από τη ζωή χωρίς ποτέ να μάθουν τι συνέβη στα πέντε παιδιά τους.


6.jpg
6.jpg (60.25 KiB) 2591 προβολές

Σε ένα μικρό Βαυαρικό χωριό, όχι πολύ μακριά από το Μόναχο ζούσαν ο 63χρονος Andreas Gruber με τη σύζυγό του Cazilia , τη διαζευγμένη κόρη τους Viktoria Gabriel ,τα δυό της παιδιά, Cazilia και Joseph καθώς και την υπηρέτριά τους Maria Baugmarter. Όλοι σκοτώθηκαν μυστηριωδώς ένα βράδυ το 1920 και ο δολοφόνος δεν βρέθηκε ποτέ.
Πριν απο τις δολοφονίες η οικογένεια παρατήρησε κάποια περίεργα “σημάδια”. Περίεργα αποτυπώματα παπουτσιών στο χιόνι καθώς και ήχους από την σοφίτα… Ένα ζευγάρι κλειδιών έλειπε.Κανείς δεν υποψιαζόταν πως το πρωί κανείς τους δεν θα ζούσε! Το μόνο αποδεικτικό στοιχείο του φόνου ήταν μια αξίνα και καπνός από τη φωτιά που κράτησε τον δολοφόνο ζεστό κατά τη διάρκεια της νύχτας… Η αστυνομία ισχυρίστηκε πως ο δολοφόνος φρόντισε να ταισει τα ζώα της φάρμας πριν εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος.


Gunther Stoll
7.jpg
7.jpg (63.14 KiB) 2591 προβολές

O Gunther Stoll, μηχανικος τροφιμων απεβιωσε το 1984, πριν απο τον θανατο του ομως επαναλαμβανε στην συζυγο του οτι “αυτοί” τον κυνηγουσαν Εκεινη με τη σειρα της δεν πίστευε στα περιεργα λεγόμενά του, ποιοι ήταν “αυτοί” Τη νυχτα πριν χασει τη ζωή του, ενώ βρισκοταν μαζι της ξαφνικα φωναξε : “Τωρα το καταλαβα” κσι εγραψε τη λεξη YOGTZE σε μια καρέκλα. Επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και έφυγε…
8.jpg
8.jpg (53.96 KiB) 2591 προβολές

Στις 3:00 τα ξημερωματα εκείνης της νύχτας , το άψυχο σώμα του βρέθηκε στο αυτοκίνητο του το οποίο ηταν σε ενα χαντακι λιγο πιο εξω απο τον αυτοκινητοδρομο. Το θυμα ηταν εντελως γυμνο και η αυτοψια εδιξε πως ειχε τραυματιστει πριν τη συγκρουση με το αυτοκινητο του. Για την ακριβεια καποιο αλλο αυτοκινητο ειχε περασει απο οανω του σε καποιο διαφορετικο σημειο απο το τελικο σημειο στο οποιο και βρεθηκε. Το σωμα του ατυχου ανδρα προφανώς μεταφέρθηκε…
Πολλές ερωτήσεις μένουν αναπάντητες και κυρίως μια αυξάνει το μυστήριο …τι σημαίνει η λέξη “YOGTZE”.


9.jpg
9.jpg (21 KiB) 2591 προβολές

Ο νεαρός Benedetto Supino από την Ισπανία είχε αδυναμία στα κόμικς. Ένα βράδυ λοιπόν ενώ διάβαζε ένα από αυτά ξαφνικά το κόμικς αναφλέγει. Όπως οι ήρωες των κόμικς που ο νεαρός διάβαζε έτσι και εκείνος είχε μια ειδική δύναμη, μια δύναμη την οποία αδυνατούσε να ελέγξει σε αντίθεση με τους ήρωες του…Τα σεντόνια του θα άρπαζαν φωτιά χωρίς ο ίδιος να παθαίνει το παραμικρό και οι ηλεκτρονικές συσκευές γύρω του θα σταματούσαν… Οι επιστήμονες δεν κατάφεραν να εξηγήσουν πως συνέβαινε κάτι τέτοιο!


To ατύχημα στο πέρασμα Dylatov
10.jpg
10.jpg (89.92 KiB) 2591 προβολές

Ίσως είναι γνωστό σε αρκετούς από εσάς η ταινία “Devil’s pass”, βασισμένη στα αληθινά γεγονότα του 1959 . Εννέα έμπειροι πεζοπόροι αποφάσισαν να ανέβουν τις πλαγιές στα Ουράλια Όρη της Ρωσίας. Και οι εννέα έχασαν τη ζωή τους και τα πτώματά τους βρέθηκαν κάτω από μυστήριες συνθήκες και συνεχίζουν να ιντριγκάρουν τους επιστήμονες έως σήμερα . Συγκεκριμένα, η σκηνή ήταν σκισμένη από μέσα και γυμνά αποτυπώματα ποδιών οδηγούσαν μέσα στο δάσος όπου δύο από τα πτώματα βρέθηκαν μόνο με τα εσώρουχα τους.
11.jpg
11.jpg (77.83 KiB) 2591 προβολές

Οι ερευνητές βρήκαν αλλά τρία πτώματα στο χιόνι μεταξύ της σκηνής και της τοποθεσίας που βρέθηκαν οι άλλοι δύο πεζοπόροι. Δύο μήνες αργότερα, τα αλλά τέσσερα άψυχα σώματα των υπολοίπων πεζοπόρων βρέθηκαν σε ένα χαντάκι μόλις 75 μέτρα μακριά φορώντας τα ρούχα των άλλων πεζοπόρων… Κανείς δεν κατάφερε να λύση το μυστήριο ποτέ!
Άραγε θα βρεθούν κάποτε οι απαντήσεις στα παραπάνω μυστήρια; Μάλλον όχι. Ίσως αυτές αποτελέσουν το σενάριο για κάποια επεισόδια αστυνομικών σειρών ή ακόμα και ταινιών όπως συνέβη στην τελευταία περίπτωση. Ένα είναι σίγουρο, εάν κάτι τέτοιο συμβεί, ανάλογα με το τέλος που θα δώσει ο κάθε σεναριογράφος η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο και τα ταμεία των σινεμά θα σπάσουν!


Γράφει για το lastnews.gr: Ε.Β.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 4771
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 04, 2011 10:27 am
Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
cb: Όχι
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Re: Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τετ Απρ 01, 2015 9:38 pm

:scared-ghostface: :scared-ghostface: :scared-ghostface: :scared-ghostface: :scared-ghostface: :p
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator
 
Δημοσιεύσεις: 37883
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 20, 2008 8:05 pm
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ
Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Re: Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Δημοσίευσηαπό gv2000 » Τετ Απρ 01, 2015 10:24 pm

και από ότι βλέπω θα παραμείνουν άλυτα!! spookyyyy!!
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it!
(2004-2017)
Άβαταρ μέλους
gv2000
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 7274
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 12, 2008 1:15 pm
Λάστιχα: 235/70/16
Suspension: custom
cb: Ναι
Name: Παναγιώτης

Re: Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Δημοσίευσηαπό kostasRS » Τετ Απρ 01, 2015 10:41 pm

Φοβερα πραγματα!!
Sex Trainer!!!
Άβαταρ μέλους
kostasRS
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 11416
Εγγραφή: Παρ Ιαν 18, 2013 8:27 pm
Τοποθεσία: Αθηνα
Λάστιχα: Michelin latitude cross
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: 3,5
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Παντου & πουθενα
Name: kostas

Re: Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ Απρ 01, 2015 11:04 pm

τι να πρωτολυσεις :-)
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 8330
Εγγραφή: Δευτ Οκτ 27, 2008 6:08 pm
Τοποθεσία: ιλιον
Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Name: Ηλιας

Re: Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Δημοσίευσηαπό BOSS » Τετ Απρ 01, 2015 11:55 pm

Ανεξηγητα και μυστηρια συμβαντα...
Πυρ,γυνη και θαλασσα...

Άβαταρ μέλους
BOSS
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 9223
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 22, 2015 10:55 pm
Τοποθεσία: Συμη-Σαλαμινα
Λάστιχα: Crosswind M/T LingLong
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: +6
cb: Όχι
Εργάτης: Ναι
Aka: εκδρομοφαγος
Name: ΒΑΛΑΝΤΗΣ

Re: Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Πέμ Απρ 02, 2015 3:08 pm

Μα πόοοοοοσο μου αρέσουν αυτά!! Πολύ όμορφα!!

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 21804
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 01, 2009 6:26 pm
Τοποθεσία: Αθήνα GR
Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Re: Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Πέμ Απρ 02, 2015 5:02 pm

nick_89 έγραψε:Μα πόοοοοοσο μου αρέσουν αυτά!! Πολύ όμορφα!!

Μακάβριε. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 4771
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 04, 2011 10:27 am
Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
cb: Όχι
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Re: Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Πέμ Απρ 02, 2015 5:39 pm

Εικόνα

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 21804
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 01, 2009 6:26 pm
Τοποθεσία: Αθήνα GR
Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Re: Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Δημοσίευσηαπό SAVE ANIMAL » Πέμ Απρ 02, 2015 7:56 pm

τροφη για σκεψη και μυστηριου!!ωραια θεματα που παντα μου αρεσαν αλλα καποιες ιστοριες σου μαυριζουν την ψυχη ρε παιδια (οπως αυτη με τα παιδακια)
SAVE ANIMAL
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 3868
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 18, 2010 6:27 pm
Τοποθεσία: Παλλήνη
Λάστιχα: Nureus m/t
Διάσταση ελαστικών: 235/85/16
Suspension: Άγνωστη
cb: Όχι
Εργάτης: Ναι
Aka: Save animals
Name: Βασιλης

Re: Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Δημοσίευσηαπό Lefkoulis » Πέμ Απρ 02, 2015 11:09 pm

X-Man ο Ιταλος! :eek: :eek: :eek:
What the world does not give to man... man must create!

-Κωστας-
Άβαταρ μέλους
Lefkoulis
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 3472
Εγγραφή: Κυρ Απρ 11, 2010 3:20 pm
Τοποθεσία: Αργος
Λάστιχα: Dynapro AT-M (RF10)
Διάσταση ελαστικών: 215/80/15
Suspension: Calmini+Mad+KYB+Bits
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Aka: Καναδός
Name: Κωνσταντίνος

Re: Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Δημοσίευσηαπό lss_00 » Παρ Απρ 03, 2015 7:41 am

Η εξαφάνιση του αεροπλάνου της Μαλαίσιας πότε θα μπει στα μυστήρια :!:
Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο.
Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας
Άβαταρ μέλους
lss_00
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member
 
Δημοσιεύσεις: 2697
Εγγραφή: Δευτ Απρ 11, 2011 9:05 am
Τοποθεσία: Καπου στην Κύπρο
Λάστιχα: WINDFORCE CATCHFORS A/T
Διάσταση ελαστικών: 215/70R16
Suspension: Του πατέρα του
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Name: Λάμπρος

Re: Τα 7 μεγαλύτερα Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Παρ Απρ 03, 2015 9:34 am

Στο επόμενο τεύχος...... :ugeek: :p
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator
 
Δημοσιεύσεις: 37883
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 20, 2008 8:05 pm
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ
Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης


Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

antonis1627 Τρί Απρ 30, 2024 6:16 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Δευτ Απρ 29, 2024 8:26 am Μ.Τετάρτη 1-5-2024 πάμε για τσιπουράκι στο
antonis1627 Δευτ Απρ 29, 2024 5:56 am Καλημέρα σας και καλή Μ.εβδομαδα.
antonis1627 Κυρ Απρ 28, 2024 7:21 am Καλημέρα σας.
Διοματάρης Σάβ Απρ 27, 2024 8:29 am Καλημέρα σας κύριοι
antonis1627 Σάβ Απρ 27, 2024 6:56 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 26, 2024 6:16 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 25, 2024 10:07 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 25, 2024 6:02 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 24, 2024 10:03 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 24, 2024 9:55 am Κυριακή 12-5-2024 τα 16α γενέθλια του VITARAclub στην
antonis1627 Τετ Απρ 24, 2024 6:20 am Καλημέρα σας.
SIAL Τρί Απρ 23, 2024 5:28 pm Καλησπέρες! Όμορφες εικόνες για όλο τον λαό ..... viewtopic.php?f=181&t=37434&p=941302#p941302
arahova Τρί Απρ 23, 2024 10:58 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 23, 2024 6:21 am Καλημέρα σας.
arahova Δευτ Απρ 22, 2024 10:12 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 22, 2024 5:55 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα
antonis1627 Κυρ Απρ 21, 2024 11:43 am Μ.Τετάρτη 1-5-2024 πάμε για τσιπουράκι στο
arahova Κυρ Απρ 21, 2024 11:26 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 21, 2024 7:22 am Καλημέρα σας.
arahova Σάβ Απρ 20, 2024 10:22 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
Σταύρος 4x4 Σάβ Απρ 20, 2024 10:08 am Καλημέρα και καλό ΣΚ :!:
antonis1627 Σάβ Απρ 20, 2024 6:29 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
arahova Παρ Απρ 19, 2024 9:50 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 19, 2024 5:46 am Καλημέρα σας
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 34 επισκέπτες