Προγραμματιστής οικιακών αυτοματισμών (ΚΝΧ ) . Όποιος ετοιμάζεται να χτίσει δικό του σπίτι ή να κάνει ανακαίνιση μπορεί να με ρωτήσει ελεύθερα . Μόνο που λόγω σοβαρής έλλειψης χρόνου ίσως αργήσω λίγο να απαντήσω
UPdate λοιπόν και από εμένα , πλέον ασχολούμαι και με συστήματα ασφαλείας , περιορισμού πρόσβασης, παρακολούθησης και τα συναφή.
Τον Γιάννη με την τρέλλα για Mac και Ιphone τι τον έχεις??
Μάλλον κανένας άγνωστος συγγενής θα είναι , έχω τόσους πολλούς που για να τους ανακαλύψω θα πρέπει να μιλάω καμιά ώρα πρώτα μαζί τους. Αρκεί οι λέξεις Αμαλιάδα και Χάβαρι να τους είναι οικείες.
Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που καταφέρνω και δουλεύω από τα 18 μου, από φοιτητής δηλαδή έως και σήμερα. Έχω περάσει από αρκετές δουλειές για το χαρτζιλίκι (super market, σερβιτόρος κλπ). Μάλλον οι βασικότερες δουλειές ήταν οι παρακάτω. Έχω δουλέψει σε μαγαζί με ανταλλακτικά αυτοκινήτων (του εκλιπόντος πλέον θείου μου). Έχω σπουδάσει στο ΠαΠει (Πανεπιστήμιο Περαιώς) στο τμήμα Διδακτικής της Τεχνολογίας & Ψηφιακών Συστημάτων. Ήμουν "τυχερός" γιατί μπόρεσα και δούλευα πάνω σε αυτό που σπούδασα. Δούλευα σε υπολογιστές από το 2004 μέχρι και το 2013 με βασικότερες εταιρίες το Ε-shop.gr και την Τάλως ΕΣΠ (επίσημος εισαγωγές προϊόντων Kaspersky Lab στην Ελλάδα). Ως τεχνικός Η/Υ και αργότερα ως "τεχνικός" ασφαλείας στο personal & business! Από το 2013 είμαι χειριστής αεροσκαφών.
τυπικα αργότισσα με ελιες πραγματικα οξοποιος (παραγωγη ξυδιου) κ τωρα ξεκινάω μια ιστοσελιδα με ολες τις extreme δραστηριοτητες στην ελλαδα απο βουνο ποταμια θαλλασες χωμα , αερα.
Καθημερινα εδω και 12 χρονια "βαράω" κοσμο!!!!...Βεβαια στα χαρτια μου είμαι εκδοτης ,αφου έχω κι εναν εκδοτικό οικο που ειδικευεται στα tattoo books!..
be kind whenever possible.. it is always possible...Dalai Lama