οι μερες πλησιαζουν φιλοι μου....
1. Ανδρουλακης Γ-Ξειδιανακης Μ.....................................Suzuki Samurai ...........................Λεσχη 4χ4 Αγιου Νικολαου
2. Κατσουλας Γ - Ντελέκος Γ..........................................Black Magic....... ...........................AOE4X4
3. Αθανασιου Κ-Θεοδωρου Ι.............................................Suzuki Vitara...............................AOE4X4
4. Μιχαλοπουλος Γ. -Γκιαουρης Κ.....................................KAGOURAS II............The Climbers - Αργολίδα-ΛΕΣΧΗ ΧΑΝΙΩΝ 4Χ4
5. Σταμογλου Γ- Δουφεξης Ν............................................Suzuki Samurai............................Λέσχη 4Χ4 ΚΩ
6. Γιασημακος Χ- General lee -........................................Jeep wrangler................................ΑΘΗΝΑ
7. Νταης Μ- Ξανθος Μ......................................................Jeep wrangler................................ΑΘΗΝΑ
8. Ραυτοπουλος Β-Μπαρλος ............................................Jeepajero...................................... skartaekato ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ
9. Σπηλιόπουλος (black)-Μπιρμπιλης (xomateros) ...................jimny.....................................skartaekato ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ
10. Πλιακας - Μπαταλης ...................................................Wrangler 2.5................................. skartaekato ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ
11. Αντωνιου Ν.-...................... ........................................JIMNY............................................AΘΗΝΑ
12. Ταραμιγκος Μ-..................... .......................................SAMURAI......................................AOE4X4
13. Κοκκίνης Δ (Μπουρντάς) - Καμπανός..........................Jeep Wrangler...............................Λεσχη 4χ4 Αγιου Νικολαου
14.Koυζουκας-Σαραντοπουλος .......................................Land Rover................................... Λεσχη 4χ4 Κω
15. Τσουλακίδης-Πανταγιάς...........................................Suzuki Samurai..................................ΜΑΡΣ 4Χ4 Ρεθύμνου
16. Χρυσαφάκης Μ-Τσιχλάκης Π....................................Toyota Hilux......................................Λέσχη Χανίων 4Χ4
17.Τσουρακης Γ-Τιτανικος ...........................................γαιδαρος!!!........................................λαρισα
18. Ψιστάκης Μ -Διαμαντής Γ..........................................King RC..........................................ΜΑΡΣ 4Χ4 Ρεθύμνου
19. Δελής Α - Καμπέρος Α..............................................VALAWRAS....................................... skartaekato ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ
20. Στεφανίδης Ν - Σιγάλας Σ........................................Land Rover....................................... AOE4X4
21.Αβραμιδης Γ - Μιχαηλιδης Σ....................................MONSTER GARAGE...............................Θεσσαλονικη Monster Garage Team
22.Μπαζακας Π - ???????????? ....................................YJ wrangler LS2...................................Θεσσαλονικη Monster Garage Team
23.Φελωνης ...............................................................΅Wrangler..........................................Αρτα
24.
25.
26.
Μαζί μας οι χορηγοί
- RUBIKONG Off Road Parts
- ΠΡΩΤΕΥΣ Κεντρικοί Άξονες
- Hydropower Steering
- 4WD Giassimakos Engineering
- 4wheelershouse
- Ninos R&D
- Πανοραμα(Εξοχικο κεντρο)
- Αφοι Ματρακα service
-ψιστακης μανωλης (κουρεμα-γυαλισμα σε προεδρο κ αντιπροεδρο)
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)