1) πόσα εκ. ψήλωσε το αυτ/το,
2) ενδεχομένως τι ελατήρια φοράει (μερικές μάρκες τις ξέρει από θέμα σκληρότητας, κι εκτός αυτού έχει και τις μετρήσεις από τα δικά μου ελατήρια "Μυρωνίδης") και
3) τι σκληρότητα επιθυμεί σε σχέση με το εργοστασιακό αμορτισέρ (ή ένα αντίστοιχό του, π.χ. το Monroe Adventure που είναι παρόμοιας σκληρότητας).
Αυτά αρκούν για μια κατασκευή με παραγγελία εκ του μακρόθεν. Προτιμότερο είναι να του τα στέλνετε στο email του ώστε να τα έχει γραπτά και όσοι από εσάς κάνετε κάποιο ψήλωμα παρόμοιο με το δικό μου (βλ. ) λέτε απλά την κωδική ονομασία "θέλω αμορτισέρ <<Γιάννης - Πάτρα>>"

Και μια παρατήρηση που αντιμετώπισα ως "παθών" κατά τη διαδικασία του ψηλώματος: ΜΗΝ το ψηλώσετε το αυτ/το αν δεν έχετε εξασφαλίσει ταυτόχρονα και το μάκρυμα των αμορτισέρ σας! Είτε αυτό γίνει με αποστάτες όπως έκανε ο char στο παραπάνω link, είτε με μακρύτερα αμορτισέρ (BiMors ή άλλη μάρκα). Κι αυτό γιατί μέχρι να διορθώσετε και τα αμορτισέρ (που μπορεί να σας πάρει μερικούς μήνες ίσως, όπως εμένα...), το αυτ/το θα πονέσει ιδίως στα top-mounts μπροστά, αλλά μπορεί και στα ρουλεμάν των τροχών πίσω. Αυτά αντιμετώπισα εγώ και γι'αυτό τα καταθέτω. Σχετικό για την παρατήρηση αυτή είναι κι .

Τέλος να πω ότι BiMors αμορτισέρ δε σημαίνει μόνο αμορτισέρ για ψηλώματα!!!! Και για την αντικατάσταση των "μαμά" αμορτισέρ αξίζει να φτιάξει κανείς, μιας και είναι πλήρως επισκευάσιμα, αν δεν ικανοποιεί η σκληρότητα την αλλάζεις, και ακόμα και να τα σπάσεις στα αντικαθιστά χρεώνοντας επισκευή και όχι νέα κατασκευή!!!
Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι