τωρα να απαιτησει να του την κανει με τα 60 ευρω της τοποθετησης...δεν θα συμφωνησω..ο ανθρωπος ζητησε 60 ευρω να τα βαλει...απο εκει και περα αν θες(που πρεπει να κανεις)ειναι αλλο θεμα στην τιμη..

Δες γιατί συμβαίνει αυτό... Αν δε βάλεις μακρύτερα αμορτισέρ (π.χ. BiMors) θα πρέπει να αρκεστείς σε αποστάτες αμορτισέρ.billxtc έγραψε:οι αναρτησεις μου ειδικα μπροστα ειναι σχεδον τελειως τεντομενες..και σε λακουβες και σαμαρακια αν πηγενω λιγο πιο γρηγορα κοπαναει......τι μπορω να κανω?
Καλά φαίνονται. Βασικά, υπήρξαν και χειρότερα!billxtc έγραψε:τα ημιαξονια μου και τα ψαλιδια σε αυτη την κλιση ειναι καλα??
Tzivitzonis έγραψε:Επιτέλους, καλορίζικα τα ελατήρια!![]()
Δες γιατί συμβαίνει αυτό... Αν δε βάλεις μακρύτερα αμορτισέρ (π.χ. BiMors) θα πρέπει να αρκεστείς σε αποστάτες αμορτισέρ.billxtc έγραψε:οι αναρτησεις μου ειδικα μπροστα ειναι σχεδον τελειως τεντομενες..και σε λακουβες και σαμαρακια αν πηγενω λιγο πιο γρηγορα κοπαναει......τι μπορω να κανω?Καλά φαίνονται. Βασικά, υπήρξαν και χειρότερα!billxtc έγραψε:τα ημιαξονια μου και τα ψαλιδια σε αυτη την κλιση ειναι καλα??![]()
Βάλε μια πιο μακρινή φωτό αν θες Βασίλη
![]()
Η ευθυγράμμιση τι σου έδειξε; Ήρθε η γωνία κάμπερ;
Με τα mad πήρες θεωρητικά 5 πόντους, δηλ. 2 παρά κάτι ίντσες, άρα με αυτούς που έδειξες, ναι, θα κάνεις δουλειά! Το λινκ των πίσω δεν δουλεύει. Όπως και να έχει, πάρε τους "Π" (repositioners - spacers τους λέει).billxtc έγραψε:θα αρκεστω σε αποστατες μαλλον..αλλα για ποσους ποντους να παρω μπροστα??
Από τις φωτό θεωρώ ότι δεν έχεις ανάγκη αποστάτες τροχών.billxtc έγραψε:επειδη ειδα ενα jimny σημερα στο δικο μου υψος και ειχε αποστατες σε χαντες αλουμινιου..εβγαιναν εξω περιπου 5 εκατοστα νομιζω....σκευτομαι να βαλω 3 εκατοστα περιπου..αξιζει.?καλο θα κανω η κακο.?
Tzivitzonis έγραψε:Με τα mad πήρες θεωρητικά 5 πόντους, δηλ. 2 παρά κάτι ίντσες, άρα με αυτούς που έδειξες, ναι, θα κάνεις δουλειά! Το λινκ των πίσω δεν δουλεύει. Όπως και να έχει, πάρε τους "Π" (repositioners - spacers τους λέει).billxtc έγραψε:θα αρκεστω σε αποστατες μαλλον..αλλα για ποσους ποντους να παρω μπροστα??Από τις φωτό θεωρώ ότι δεν έχεις ανάγκη αποστάτες τροχών.billxtc έγραψε:επειδη ειδα ενα jimny σημερα στο δικο μου υψος και ειχε αποστατες σε χαντες αλουμινιου..εβγαιναν εξω περιπου 5 εκατοστα νομιζω....σκευτομαι να βαλω 3 εκατοστα περιπου..αξιζει.?καλο θα κανω η κακο.?
Και κάτι δε μου κόλλαγε στις φωτό!!!billxtc έγραψε:νομιζω οτι πηρα 3μιση για gv ειναι 5...Tzivitzonis έγραψε:Με τα mad πήρες θεωρητικά 5 πόντους, δηλ. 2 παρά κάτι ίντσες,
Ναι, αυτούς!billxtc έγραψε:αυτους εννοεις..? http://www.bits4vits.co.uk/store/vitara ... d_173.html
Προσωπική μου άποψη ότι "ομορφιά" και "αποστάτες τροχών" δεν συνάδουν! Για χρηστικότητα (= αύξηση του μετατροχίου) ναι! Γιατί να καταπονήσεις ελαφρώς περισσότερο -απ'ότι συνήθως καταπονούνται- τα ρουλεμάν των τροχών σου; Αν θες να δώσεις ένα τόνο αγριάδας, τότε στην επόμενη αλλαγή ελαστικών προτίμησε κάτι πιο άγριο! Και χρηστικό θα είναι και πιο "όμορφο"billxtc έγραψε:τους αποστατες τροχων περισσοτερο για την ομορφια τους σκεφτομουνα..μου αρεσαν στο jimny..το αργιευουν...
billxtc έγραψε:νομιζω οτι πηρα 3μιση για gv ειναι 5...
Κουκλάκι φίλε μου ! Να είσαι καλά να το χαρείς . :wink: :wink:
Η ζαμφόρ; Ποιά μπάρα;billxtc έγραψε:μου ειπε ομως οτι εχει προβλημα η μπαρα απο κατω και δεν ερχετε και πρεπει να την αλλαξω..μου τρωει λιγο τα λαστιχα..
Tzivitzonis έγραψε:Η ζαμφόρ; Ποιά μπάρα;billxtc έγραψε:μου ειπε ομως οτι εχει προβλημα η μπαρα απο κατω και δεν ερχετε και πρεπει να την αλλαξω..μου τρωει λιγο τα λαστιχα..
billxtc έγραψε:κεντρικη μπαρα νομιζω μου την ειπε..εχει κενα..εννονει τις δυο ροδες αν δεν κανω λαθος..
Επιστροφή στο Αναρτήσεις/Λάστιχα
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες